Bijeli kruh I
Osnovni recept za kruh u pekaču:
Podešenje pekača:
1 Basic - 3:00 sata
Loaf size 2.0 LB /900 g/
Color - srednje
Opis rada:
U posudu pekača stavljajte sastojke redom kako je u osnovnom
receptu upisano. Prvo tekuće stvari, vodu i ulje, tada brašno,
lijevo sol, desno šečer. U sredini napravite malo gnijezdo za kvasac
da ne dođe u dodir sa tekučinom.
Podesite početak rada pekača i uključite pekač. START.
Na slici je moj prvi kruh sa ovim strojem. Naj jeftiniji je na tržištu
i ja sam zadovoljan na početku. Podesio sam u 23 sata odgodu na 9.
Ujutro u 8 sati čekao me topli kruh. Nisam trebao ići u pekaru :) super.
Na slici je ostatak kruha nakon doručka. Dobar tek.
|
Nema komentara:
Objavi komentar